2 Temmuz 2013- salı

Günümüz yine marinada geçti... Yatch Marin'deyiz. Hava çok güzel. Moshonis'i bir güzel temizledim. Bu arada bakım sırası bana geldi, bir de saçlarımı boyadım. Öğlen yemeğini takiben marinanın yüzme havuzuna gittik. Hareketsiz günlerimizden biriydi. Yarın yollardayız...
Kendi uydurduğum kabak sote... 
Çok lezzetli olduğu için paylaşmadan 
geçemeyeceğim... 2 ad kabağı kabuklarını
soymadan diklemesine doğruyorsunuz. 
Teknenizin vazgeçilmez mutfak aleti wok'a
atıp harlı ateşte pişiriyorsunuz. Pişmeye 
Yakın önce tuz, sonra kırmızı toz biber 
En son da şerit şeklinde doğranmış piliç
Jambonları ekleyip biraz daha pişiriyorsunuz.
Süper oldu...


Yorumlar

Popüler Yayınlar